rainbow 1024

Når du er klar til å bestille time kan du ta kontakt på den måten som passer deg best:

e-post: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 922 89920

eller du kan benytte kontaktskjemaet

Jeg forsøker å besvare alle henvendelser innen 3 arbeidsdager, selv om det av og til, i travle perioder, kan være en viss forsinkelse. Jeg vil bekrefte at henvendelsen fra deg er mottatt og sette opp en timeavtale.

Ingen diagnose?

Det er en fordel om du har en diagnose fra lege for at vi skal kunne tilby deg Reverse Therapy. Dette er altså en diagnose der sykdommer med lignende symptomer er "sjekket ut". Dette gir en trygghet for at vi ikke starter RT dersom du egentlig trenger ordinær, medisinsk behandling.

Når vi har satt opp en timeavtale vil du få en bekreftelse der både tidspunkt og pris blir bekreftet. Du vil også motta et Reverse Therapy™ registreringsnummer. Dette er din garanti for at du mottar behandling fra en terapeut som har forpliktet seg til å følge de profesjonelle og etiske standarder som kreves av Reverse Therapy UK. Det sikrer deg også at terapeuten har blitt opplært av personer med solid erfaring fra terapi, opplæring og ledelse. Reverse Therapy UK er ikke ansvarlig for behandling gitt av organisasjoner som ikke kan tilfredsstille disse kravene.