Du bestiller den norske utgaven av John Eatons bok ved å fylle ut formularet nedenfor og så trykke "Send bestilling"-knappen. Vi sender boken i posten og legger ved en faktura med 7 dagers betalingsfrist. Dersom betaling ikke er mottatt innen betalingsfristen vil det kunne påløpe purreomkostninger. Purregebyret er for tiden kr 60 for første påminnelse.

For å unngå feilaktige bestillinger, f. eks. at noen andre benytter ditt navn eller e-postadresse, krever vi at du oppgir navn, adresse, e-postadresse samt telefonnummer. Når vi har registrert bestillingen vil vi sende deg en e-post som du må svare på, slik at vi får bekreftet at ingen har misbrukt e-postadressen din. Det er derfor viktig at du sjekker e-posten din den nærmeste tiden etter at du har sendt inn bestillingen. Hvis vi ikke mottar denne bekreftelsen i løpet av en dag eller to vil vi sende deg en tekstmelding for å få bekreftet bestillingen. Du vil derfor få varene raskere om du svarer på eposten så snart du mottar den.

OBS!
Krav i EUs GDPR direktiv krever at du gir ditt samtykke til at vi kan lagre og benytte den informasjonen du gir nedenfor. Vi vil ikke benytte disse opplysningene til noen form for markedsføring eller andre aktiviteter utover det som har direkte med bestillingen å gjøre. Informasjon om ordren vil lagres i henhold til krav fra myndighetene.
Du gir ditt samtykke til dette ved å taste "Send bestilling" nedenfor.

Hurtig levering!
Varene sendes vanligvis ut (som vanlig brev) dagen etter at bestillingen er mottatt og bekreftet. Du kan derfor ha boken allerede et par dager etter at den er bestilt!

Prisen på boken er kr 150.- fritt tilsendt. 
(Til mottagere i Europa utenfor Norge er prisen NOK 170 for bok) 

Når du har tastet "Send bestilling" vil du få opp en side som bekrefter bestillingen. Derfra kan du gå tilbake til sidene våre.  

Trykk kun en gang på "Send bestilling". 

 
Jeg bestiller: (kryss av) ->
    John Eatons bok på norsk (kr 150.-)

 
 
Navn: 
Adresse: 
Postnr. og Sted: 
E-post: 
(Mobil)telefon: 
Ved å klikke på "Send bestilling" bekrefter jeg min bestilling til betingelsene angitt ovenfor.
Kort tid etter bestillingen vil du motta en epost som du må svare på for å bekrefte bestillingen. Det er derfor viktig at du sjekker eposten etter at du har bestilt.